David Nalbandian (t.v) er en levende legende i tennis. Foto: Instagram

Ruud-kompis får stjernehjelp

av | 24 februar, 2021 - 09:07 | Internasjonalt

Miomir Kecmanovic, kompis og doubles-partner til Casper Ruud, vokste opp med David Nalbandian som forbilde - nå får han barndomshelten med i teamet sitt.

Argentineren David Nalbandian er mest kjent for Masters-seieren i Madrid 2007 da han først slo Nadal i kvarten, Djokovic i semien og til slutt Federer i finalen. Han er den eneste i historien som har slått De Tre Store i en og samme turnering.

Publikumsmagneten var på det tidspunktet den beste tennisspilleren i verden – så raknet det. Les mer om Gåten David Nalbandian.

Skrev brev til idolet

I jakten på å bli en bedre spiller tok Miomir Kecmanovic pennen fatt og skrev et personlig brev til sitt barndomsidol – kunne Nalbandian tenke seg å hjelpe han?

Etter flere brevvekslinger og telefonsamtaler, møttes de to denne uken i Cordoba Open for å starte en prøveperiode som skal vare ut den latin-amerikanske grussesongen.

– Det betyr mye for meg å ha David med meg. Han var en av de beste i sin generasjon og hans erfaring kan hjelpe meg mye, sier Kecmanovic til ATP Media.

21 år gamle Kecmanovic fra Serbia tok sin første ATP-tittel i karrieren i fjorårets Kitzbühel Open, en ATP 250 på grus. Han er nå rangert nummer 41. i verden.

Casper Ruud og Kecmanovic spilte sist doubles sammen i Australian Open hvor de vant en kamp.

Fra Instagram. Miomir Kecmanovic (t.h.)

Kilder: ATP Media

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Rett ut i Båstad

Rett ut i Båstad

Casper Ruud røk ut i strake sett til Thiago Monteiro i sin første kamp i Swedish Open.

Den Hellige Gral

Den Hellige Gral

Centre Court i Wimbledon hører hjemme på FNs liste av bevaringspliktige verdensarv-lokasjoner.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv