Viktor Durasovic har spilt tennis i Sør Afrika de siste ukene. Foto: Shutterstock/Norges Tennisforbund.

Nordmenn i utlandet Uke 7

av | 20 februar, 2021 - 07:58 | Leyton Rivera, Norsk, Viktor Durasovic

Verken Viktor Durasovic eller Leyton Rivera klarte å kvalifisere seg inn i turneringer denne uken.

Det har lenge vært stille rundt Norges nest beste herrespiller Viktor Durasovic (ATP 341). Nordmannen startet 2021 sesongen med en ITF turnering i Frankrike, hvor han tapte i første runde.

De siste ukene har Durasovic opphold seg i Sør Afrika, nærmere bestemt i Potchefstroom, hvor det de siste ukene har blitt arrangert to Challenger 80 turneringer, PotchOpen 1 og 2.

Durasovic har vært nødt til å spille kvalifisering til begge turneringene i Sør Afrika. I de to forrige ukene vant han første kval-runde og tapte i neste. Denne uken tapte han i første.

Nordmannen har i tillegg spilt double sammen med tyske Benjamin Hassan (ATP 370). Det norsk-tyske makkerparet vant første runde, men måtte trekke seg før runde to av ukjente årsaker.

Leyton på den tunisiske rivieraen

Leyton Rivera fra Paradis Tennisklubb har returnert til kystbyen Monastir i Tunisia – et lite tennis-mekka som arrangerer ukentlige ITF turneringer.

Rivera har også måttet kvalifisere seg inn i turneringene – uten hell. I de to forrige ukene kom han til andre kval-runde, mens det tok slutt i første runden denne uken.

Leyton Rivera er tilbake i Monastir. Foto: Google Maps/Norges Tennisforbund.

Nordmannen har også benyttet anledningen til å spille doubles i Tunisia, sammen med Jip Van Assendelfelt. Over de to siste ukene vant makkerparet en kamp og tapte to.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv