Bergen Tennis Arena er vertskap for Challenger-turneringen i november neste år. Foto: Facebook.

Bergen Challenger utsettes til 2021

av | 9 november, 2020 | Norsk

Arrangør: - Koronapandemien har totalt endret forutsetningene.

I fjor annonserte Paradis Tennisklubb i Bergen at det skulle arrangeres en ATP Challenger 90-turnering i Bergen med Casper Ruud som frontfigur. Noen måneder etter annonseringen ble verden lammet av korona-viruset og på mandag ble det klart: Bergen Challenger flyttes til november 2021.

– Vi er lei oss for dette utfallet overfor alle som har gledet seg til denne begivenheten i et ellers dystert år, heriblant spillere, tilskuere og frivillige. Koronapandemien har totalt endret forutsetningene for nyetableringen, og klubben og øvrige initiativtakere har vurdert en utsettelse til å være den mest ansvarlige beslutningen i den nåværende situasjonen, skriver arrangøren i en pressemelding.

Race to Bergen

I denne sammenheng er «Race to Bergen» også utsatt til neste år. «Race to Bergen» er en tour i regi av arrangøren og Norges Tennisforbund (NTF) bestående av flere nasjonale turneringer der sammenlagtvinneren skulle motta et wildcard til Challenger-turneringen. Touren er dessverre besluttet avlyst og nullstilt. Det vil bli satt opp et nytt «Race to Bergen» for 2021, med forventet oppstart allerede i starten av 2021. Informasjon om dette publiseres av NTF på et senere tidspunkt.

For hele pressemeldingen se her.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv