Bergen Tennis Arena er vertskap for Challenger-turneringen i november neste år. Foto: Facebook.

Bergen Challenger utsettes til 2021

av | 9 november, 2020 | Norsk

Arrangør: - Koronapandemien har totalt endret forutsetningene.

I fjor annonserte Paradis Tennisklubb i Bergen at det skulle arrangeres en ATP Challenger 90-turnering i Bergen med Casper Ruud som frontfigur. Noen måneder etter annonseringen ble verden lammet av korona-viruset og på mandag ble det klart: Bergen Challenger flyttes til november 2021.

– Vi er lei oss for dette utfallet overfor alle som har gledet seg til denne begivenheten i et ellers dystert år, heriblant spillere, tilskuere og frivillige. Koronapandemien har totalt endret forutsetningene for nyetableringen, og klubben og øvrige initiativtakere har vurdert en utsettelse til å være den mest ansvarlige beslutningen i den nåværende situasjonen, skriver arrangøren i en pressemelding.

Race to Bergen

I denne sammenheng er «Race to Bergen» også utsatt til neste år. «Race to Bergen» er en tour i regi av arrangøren og Norges Tennisforbund (NTF) bestående av flere nasjonale turneringer der sammenlagtvinneren skulle motta et wildcard til Challenger-turneringen. Touren er dessverre besluttet avlyst og nullstilt. Det vil bli satt opp et nytt «Race to Bergen» for 2021, med forventet oppstart allerede i starten av 2021. Informasjon om dette publiseres av NTF på et senere tidspunkt.

For hele pressemeldingen se her.

Relaterte artikler

Nytt Tennis Norge Magasin ute

Nytt Tennis Norge Magasin ute

I den nyeste utgaven kan du bl.a lese mer om Melanie Stokkes fremtidsplaner og Rafael Nadals historiske Grand Slam tangering.

Relaterte artikler

Nytt Tennis Norge Magasin ute

Nytt Tennis Norge Magasin ute

I den nyeste utgaven kan du bl.a lese mer om Melanie Stokkes fremtidsplaner og Rafael Nadals historiske Grand Slam tangering.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv