Casper Ruud tapte for Yannick Hanfmann (ATP 101) i Sardinia. Foto: Shutterstock.

Tidlig exit i Sardinia

av | 15 oktober, 2020 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud fikk det ikke til å stemme mot lavere rangert tysker.
Casper Ruud – Yannick Hanfmann: 0-2 (2-6, 1-6)

Som tredje seed i ATP 250 turneringen Forte Village Sardegna Open på Sardinia stod Casper Ruud over runde 1 og spilte sin første kamp på torsdag hvor han møtte Yannick Hanfmann (ATP 101) fra Tyskland.

Ruud hadde åpenbart ikke dagen og ble overkjørt av den lavere rangerte tyskeren som kun brukte 65 minutter på å slå Ruud i strake sett. Yannick Hanfmann brøt nordmannens serve fem ganger i løpet av kampen. Ruud vant totalt tre serve-games.

Resultatet må sees i sammenheng med Ruuds intensive spille-program de siste ukene hvor nordmannen allerede før turneringen kunne titulere seg som ATP Grusmester for 2020 sesongen – som vil si at ingen andre spillere på ATP touren har bedre statistikk på grusen enn han.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv