Casper Ruud røk ut i første runde av Erste Bank Open i Wien. Foto: Shutterstock.

Slått av italiensk supertalent

av | 28 oktober, 2020 - 16:20 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud røk ut i første runde i Wien.
Casper Ruud – Jannik Sinner: 0-2 (6-7 (2-7), 3-6)

Før onsdagens kamp i ATP 500 turneringen i Wien mellom Casper Ruud og 19 år gamle Jannik Sinner, var det den italienske tenåringen som var forhåndsfavoritten blant tenniseksperter og bookmakere.

Til tross for en ‘beskjeden’ ranking som nummer 43 i verden, er tenåringen på stø kurs til å bli toppspiller med flere sterke prestasjoner det siste året. Italieneren vant Next Gen Finals i fjor samtidig som han brøt inn i Topp 100 og har vært i kanonform de siste månedene.

19 åringen Jannik Sinner (ATP 43) er spådd en lysende tenniskarriere. På onsdag slo han Casper Ruud 2-0 i Wien. Foto: Shutterstock.
Giftig tenåring

Det første settet kunne gått begge veier før settet gikk til tiebreak. Etter at Ruud først overlevde tre break-baller, fikk Snarøya-mannen en settball på motstandernes serve uten at han klarte å ta poenget.

Dermed gikk settet til tiebreak hvor italieneren var best og vant 7-2.

Tenåringen fra Nord-Italia var hakket giftigere enn nordmannen og tok en tidlig 3-0 ledelse i det andre settet etter han sørget for kampens første servebrudd. Til tross for at han nå lå et sett og et servebrudd bak, nektet nordmannen å gi opp.

Fra 0-3 brøt Ruud tilbake og jobbet seg frem til 3-3 før italieneren på ny tok tre strake games – nok til å vinne kampen. På 3-5 og 0-40 reddet Ruud tre matchballer, men måtte til slutt gi tapt for en italiensk tenåring i fyr og flamme. Jannik Sinner vant kampen med settsifrene 7-6 (7-2), 6-3.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv