Casper Ruud slo Yuichi Sugita 6-1, 6-3, 6-1 i runde en av French Open. Foto Shutterstock.

Cruisekontroll i French Open

av | 28 september, 2020 - 16:27 | Casper Ruud, French Open

Casper Ruud leverte en maktdemonstrasjon i Paris.
Casper Ruud – Yuichi Sugita: 3-0 (6-1, 6-3, 6-1)

Nordmannen hadde bare fått et par dager med hvile etter to fantastiske uker i oppkjøringen til French Open og ankom Paris som nummer 25 i verden.

Bekymringene over en sliten skulder ble raskt glemt da Ruud kun brukte 24 minutter på å vinne det første settet 6-1 mot Yuichi Sugita i første runde av French Open på mandag.

– Maktdemonstrasjon

Klasseforskjellen mellom Topp 25 spilleren Ruud og nummer 94 ble for stort for japaneren som ble herjet med av 21 åringen fra Snarøya. Japaneren slet på hvert serve-game mot en nordmann som kunne ta en liten pause fra å måtte spille på sitt aller beste.

Det andre settet vant nordmannen 6-3 før Ruud avsluttet kampen med å bryte japaneren for syvende gang inn til 6-1 og kampen 3-0 med settsifre 6-1, 6-3, 6-1.

– For en maktdemonstrasjon, sier Eurosport kommentator Sverre Krogh Sundbø.

Yuichi Sugita (ATP 94) var sjanseløs mot Casper Ruud i Paris. Foto: Shutterstock.

Tommy Paul

I runde to møter nordmannen Tommy Paul, en amerikaner rangert nummer 58 i verden. Ruud og Paul har møttes en gang tidligere på ATP touren – på hardcourten i Washington D.C for tre år siden. Den gang måtte Ruud trekke seg i det tredje settet pga av heteslag.

Ruuds motstander i neste runde er Tommy Paul (ATP 58). Foto: Shutterstock.

Dersom Ruud slår Tommy Paul i neste runde og Dominic Thiem vinner sitt oppgjør mot Jack Sock – vil nordmannen og Thiem møtes i tredje runde.

Runde to oppgjøret Casper Ruud – Tommy Paul går onsdag eller torsdag.

Double

Nordmannen skal også spille double i Paris sammen med sin makker fra US Open ifjor Miomir Kecmanovic. I første runde møter de australierne Michael Venus og John Peers. Dato og tidspunkt er ikke satt opp enda.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv