Casper Ruud & Co er tilbake – inntar Frognerparken på søndag

av | 22 mai, 2020 | Casper Ruud, Norsk

Den norske tennis-eliten med Casper Ruud i spissen inviterer TV-seerne til tennis-bonanza på søndag.

Tennis Norge kan som første media annonsere at profesjonelle tennisturneringer er tilbake i Norge etter to måneder med korona-dvale.

Fra våre venner i Eurosport har vi fått vite at Oslo Tennisarena under ledelse av Kristofer Stahlberg skal arrangere en tennis-turnering for herrer i Frognerparken førstkommende søndag den 24. mai.

Turneringen består av 16 spillere og alle i det norske Davis Cup-laget skal delta. Hele turneringen skal gjennomføres iløpet av søndagen hvor vinneren står igjen på søndags kveld

Det betyr at vi får et gjensyn med Casper Ruud, Viktor Durasovic, Lukas Lilleengen og resten av den norske tennis-eliten blant herrer.

Korona-restriksjonene innebærer at kampene spilles uten publikum, men den store gladnyheten er at Eurosport Norge viser alle kampene og er på plass med sendingen når turneringen starter klokken 10 på søndag.

Programleder og Eurosport-kommentator Espen Tvedt understreker at alle regler og retningslinjer rundt korona-restriksjonene skal overholdes. Det innebærer begrensede muligheter til å kunne intervjue spillerne underveis i turneringen.

Casper Ruud slår Dominic Thiem

Tidligere i uken meldte verdenspressen at Dominic Thiem – nummer tre i verden – blir den første store spilleren til å delta i en profesjonell turnering etter korona når han deltar i Generali Austrian i neste uke.

Nå ser det ut til at det blir Casper Ruud – endog noe lavere rangert enn Thiem, som blir den første ‘betydelig høyt’ rankede spilleren på ATP-touren som formelt konkurrerer igjen.

I og med at turneringen skal avgjøres i løpet av søndagen blir den spilt i et hurtig-format, noe som innebærer at vi kan få sett Casper Ruud spille hele fire kamper i løpet av en dag – og alle blir vist på Eurosport Norge.

Relaterte artikler

Norges eldste tennisbane

Norges eldste tennisbane

Året etter en britisk offiser ‘oppfant’ moderne tennis i 1873 stod den første norske banen klar på et jorde i Asker.

Relaterte artikler

Norges eldste tennisbane

Norges eldste tennisbane

Året etter en britisk offiser ‘oppfant’ moderne tennis i 1873 stod den første norske banen klar på et jorde i Asker.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv