Indian Wells tar grep mot korona-viruset

av | 8 mars, 2020 - 14:14 | Internasjonalt

Hansker og nye håndkle-regler skal dempe virusfrykten i California.

På mandag starter kvalifiseringen til Masters 1000-turnerngen BNP Paribas Open i Indian Wells i California.

Som et tiltak mot den eskalerende smitten av korona-viruset, pålegger ledelsen at ballguttene -og jentene, må bruke hansker under turneringen.

I tillegg skal de ikke berøre håndkleet til spillerne. Det er vanlig praksis at ball-assistentene tilbyr håndkleet til spillerne mellom hvert poeng, men i årets utgave må de selv administrere håndkle-logistikken utpå banen.

Interaksjonen mellom spillere og fans vil bli begrenset til et minimum og de som allerede har kjøpt billett kan få refundert pengene sine om de ønsker.

250 stasjoner med steril håndsåpe rundt omkring på anlegget skal også bidra til å holde smittefaren så lav som mulig.

Store problemer verden over

Sportsarrangementer verden over rammes av korona-viruset, som så langt har tatt livet av 3400 mennesker og smittet minst 101.400 stykk ifølge CNN.

Blant annet har den italienske Serie A-ligaen utsatt flere kamper denne uken. I England har Liverpool-fans måttet smake på spekulasjoner om at årets Premier League skal avsluttes tidlig -og dermed snyte dem for sin første serietittel på 30 år. Enn så lenge nøyer det britiske fotballforbundet seg med å suspendere håndhilsener mellom spillere og dommere.

Kilder: CNN

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norsk involvering i ATP finale

Norsk involvering i ATP finale

Karl Adrian Nørstenæs er en del av Team Roman Safiullin som på tirsdag spiller sin første ATP finale – motstander er Alexander Zverev.

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv