Annonsørinnhold: Hva er LED lys?

av | 27 februar, 2020 - 15:07 | Norsk

En god LED pære kan vare opptil 6 år med konstant bruk før du trenger å bytte den ut. Les mer på www.lampedirekte.no

Hva er LED lys?

LED står for «Light-Emitting Diodes» og er en elektronisk lyskilde. LED pærer er ganske forskjellig fra vanlig glødepærer. De varer først og fremst mye lenger og bruker mindre energi. De er veldig slitesterke og slipper ut veldig lite varme.
Hvor mye energi bruker LED pærer?

LED pærer bruker opptil 90% mindre energi enn en standard glødepære eller halogenpære med samme lysstyrke. LED pærer er mye mer effektive på å utnytte av energien. En vanlig 4 watts LED pære kan oppnå samme produksjonsutbytte som en 50 watts halogenpære, noen ganger også høyere.

Hvor lenge varer LED pærer?

En av de største fordelene med å bruke LED pærer er deres lange levetid. LED pærer har en levetid på opptil 50 000 timer sammenlignet med en vanlig glødepære på 1 000 til 2 000 timer. En god LED pære kan vare opptil 6 år med konstant bruk før du trenger å bytte den ut! Vanligvis varer en LED pære ti ganger så lenge som en standard glødepære. Levetiden på LED pærene vil derfor redusere kostnadene dine drastisk på grunn av deres lange levetid.

Trenger du LED belysning til ditt hjem?

Om du er på utkikk etter billig LED belysning til hjemmet ditt kan du besøke lampedirekte.no. På lampedirekte.no finner du et bredt utvalg av LED lys og annet tilbehør. LED belysning vil hjelpe deg med å spare mye penger ved et lavere strømforbruk, så hvorfor vente? Kjøp din LED belysning hos Lampedirekte.no. Se mer her.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv