Regn forårsaker tennis-maraton i Melbourne

av | 20 januar, 2020 - 20:01 | Norsk

96 kamper fordelt på 16 baner - Australian Open kompenserer for regnet.

Etter en regn-turbulent start på Australian Open ligger arrangøren 32 kamper bak skjema etter at første dag er ferdigspilt.

Totalt 128 kamper må gjennomføres de to første dagene for at turneringen skal holde seg til skjema. Når mandagen var ferdigspilt gjenstod 32 kamper – som er 32 bak skjema.

Kombinasjonen av et høyt antall kamper, regn og utsettelser kan raskt føre til en perfekt storm av kaos i Melbourne dersom regnet vedvarer. Før Australian Open startet var det røyk fra de nærliggende skogbrannene som utgjorde en trussel for utendørsspill. Da sa arrangøren at spillet ville flyttes innendørs i tilfelle dårlig luftkvalitet. Røyk er nå erstattet av regn som en trussel i Melbourne.

Med utsikt til opphold på tirsdag går arrangøren nå hardt til verks for å komme tilbake på skjema. Antall tennisbaner utvides til 16 og totalt 96 kamper skal spilles på tirsdag.

Dermed er det duket for et tennis-maraton i Melbourne på tirsdag hvor Norges egen Casper Ruud er en av deltakerne. Nordmannen møter Egor Gerasimov fra Hviterussland. Forventet kampstart er rundt kl 11 norsk tid.

Eurosport Norge og Eurosport Player viser kampen direkte.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Norgesmesterne 2024

Norgesmesterne 2024

Victor Durasovic og Mille Hågensen ble NM mestere i senior singles i Frognerparken på lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv