Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Norge møter Barbados i Davis Cup

Oppgjøret spilles i Oslo Tennisarena på Hasle den 6. og 7. mars. Casper Ruud og Viktor Durasovic skal representere Norge.

Det skriver Norges Tennisforbund i en pressemelding på torsdag. NTF vil sammen med Eurosport arrangere et medietreff onsdag den 4. mars kl 14:00 for å fortelle mer om planene for 2020. Seansen vil bli etterfulgt av pressekonferanse med muligheter for intervju. Eurosport Norge sender Davis Cup direkte og har for 2020 sesongen rettigheter til de fleste ATP turneringene.

Med Barbados vil Team Norge dermed ta et kvantesprang nedover hva gjelder motstand. Den siste uken har Norge møtt gigantene USA, Russland og Italia i ATP Cup og klarte bragden å slå USA 2-1. I tillegg slo Casper Ruud Italias bestemann Fabio Fognini.

Barbados har kun en spiller på ATP-rankingen, Darian King, nummer 194 i verden. Durasovic skal mest sannsynlig spille mot Haydn Lewis. Han har lagt opp som profesjonell tennisspiller og har på sitt beste vært rangert som nummer 583 i verden.

Kampene mot Barbados vil spilles av Casper Ruud og Viktor Durasovic. Norges Davis Cup kaptein er Anders Håseth.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.