Lukas Hellum Lilleengen. Tennis-Norge
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Exit i Sharm El-Sheikh

Kvalspiller Lukas Lilleengen røk onsdag ut av 15.000 dollarsturnering i Egypt.

Det norske tennistalentet hadde før onsdagens oppgjør mot russiske Timur Kiyamov vunnet tre kamper for å kvalifisere seg til turneringen i den egyptiske badebyen Sharm El-Sheikh.

Kampen inneholdt mye spill og lange ballvekslinger. Det var slett ingen enkel dag på jobben for den fire år eldre russeren mot en nordmann med begrenset erfaring. Lilleengen fikk brutt russeren, servet til tider bedre, men slet med å holde egen serve. Resultatet ble til slutt 4-6,4-6 i retning den russiske spilleren.

Lukas Lilleengen kan se tilbake på en god uke hvor han har fått vist frem hva som bor i han. Tennis preges også av tilfeldigheter og marginer. Det hører med til historien at John-Michael Every som Lilleengen slo i kvalfinalen, kom inn som lucky looser og vant sin første kamp mot et wildcard.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788