Casper Ruud klar for Paris Masters

av | 27 oktober, 2019 - 17:09 | Casper Ruud, Internasjonalt

Årets siste Master-turnering inneholder Casper Ruud etter at han søndag slo Hugo Gaston (ATP 286) i kvalfinalen.

Selv med et tap i søndagens kvalfinale mot det franske wildcardet Hugo Gaston ville Casper Ruud vært sikret en plass i Rolex Paris Masters. En serie med hendelser som at Guido Pella trakk seg, en ubenyttet Special Excempt plass og et massefall av seedete spillere i første runden, gjorde at Casper Ruud stod først i køen til en eventuell Lucky Looser plass. Før søndagens oppgjør ble det klart at to Lucky Loosers ville delta, noe som garanterte Ruud en plass. Nordmannen så ingen grunn til å hvile av den grunn.

Begge spillerne kom skjerpet ut på banen og tviholdt på sine egne serve. Ruud fikk snappet det første settet med et sent brudd og servet inn 6-4. Den samme sekvensen ble gjengjeldt av Hugo Gaston i andre sett som Ruud tapte 3-6.

Dermed ble det som på lørdag et avgjørende tredje sett. Igjen ble det jevnt, men et brudd til fordel for Ruud var nok og sikret Ruud seieren med sifrene 6-4,3-6,6-3.

Trekningen blir klar søndag kveld og mulige motstandere for Ruud i første runde er: Kyle Edmund, Milos Raonic, Benoit Paire, Jan-Lennard Struff, Adrian Mannarino eller en kvalifiseringsspiller.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv