Casper Ruud klar for Paris Masters

av | 27 oktober, 2019 - 17:09 | Casper Ruud, Internasjonalt

Årets siste Master-turnering inneholder Casper Ruud etter at han søndag slo Hugo Gaston (ATP 286) i kvalfinalen.

Selv med et tap i søndagens kvalfinale mot det franske wildcardet Hugo Gaston ville Casper Ruud vært sikret en plass i Rolex Paris Masters. En serie med hendelser som at Guido Pella trakk seg, en ubenyttet Special Excempt plass og et massefall av seedete spillere i første runden, gjorde at Casper Ruud stod først i køen til en eventuell Lucky Looser plass. Før søndagens oppgjør ble det klart at to Lucky Loosers ville delta, noe som garanterte Ruud en plass. Nordmannen så ingen grunn til å hvile av den grunn.

Begge spillerne kom skjerpet ut på banen og tviholdt på sine egne serve. Ruud fikk snappet det første settet med et sent brudd og servet inn 6-4. Den samme sekvensen ble gjengjeldt av Hugo Gaston i andre sett som Ruud tapte 3-6.

Dermed ble det som på lørdag et avgjørende tredje sett. Igjen ble det jevnt, men et brudd til fordel for Ruud var nok og sikret Ruud seieren med sifrene 6-4,3-6,6-3.

Trekningen blir klar søndag kveld og mulige motstandere for Ruud i første runde er: Kyle Edmund, Milos Raonic, Benoit Paire, Jan-Lennard Struff, Adrian Mannarino eller en kvalifiseringsspiller.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Laver Cup har startet

Laver Cup har startet

For tredje år på rad er Casper Ruud en del av Team Europe i prestisje-turneringen.

Finalen er satt i New York

Finalen er satt i New York

Det blir en reprise av 2021 finalen i US Open etter Daniil Medvedev gjorde ‘Det Umulige’ natt til lørdag.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv