Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Stokke og Helgø videre i Europa

Melanie Stokke og Malene Helgø vant sine kamper i internasjonale turneringer onsdag.

Stokke vant mandag to kvalifiseringskamper og nådde hovedturneringen i 25.000-dollarsturneringen i St. Pölten i Østerrike.

Onsdag spilte hun første runde mot lucky loser Mira Antonitsch, nummer 651 på WTA-rankingen. Stokke tok en komfortabel seier 6-2, 6-3. I andre runde venter åttendeseedede Reka-Luca Jani fra Ungarn, nummer 212 i verden.

Helgø spiller på sin side en 15.000-dollarsturnering i ungarske Szekesfehervar denne uken. Norgesmesteren er tredjeseedet og hadde i likhet med Stokke få problemer onsdag. I første runde vant 20-åringen 6-3, 6-3 over Sabrina Rittberger, nummer 1158 i verden.

Torsdag venter urangerte Aneta Kladivova fra Tsjekkia i andre runde.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788