Durasovic tennis
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

En norsk seier og tre tap – Durasovic nær senasjon

Kun Viktor Durasovic og Ulrikke Eikeri har vunnet kamper denne uka.

Viktor Durasovic har klatret opp til 314.-plass på ATP-rankingen etter en plass i tredje runde i en Challenger-turnering i Glasgow i forrige uke.

Denne uken har han prøvd seg i en Challenger-turnering i Orelans, og begynte bra med å vinne kvalifiseringskampen. I første runde ble Julian Lenz, nummer 264 på rankingen slått. I andre runde onsdag ventet Malek Jaziri, nummer 117 i verden. Durasovic sjokkerte i åpningen og vant 6-1 i det første settet, men tapte de neste to 6-3, 6-2.

Neste uke vil nordmannen trolig ha en plass rundt 300 på rankingen.

Ulrikke Eikeri har de siste ukene forsøkt seg i WTA-turneringer i Asia, men har tapte i kvalifiseringen og første runde i double. Nå er hun tilbake på europeisk jord og spiller en 25.000-dollarsturnering i Clermont-Ferrand. I første runde ble wildcardet Victoria Muntean slått 6-2, 6-3. Motstander i andre runde er ikke klar.

Malene Helgø og Melanie Stokke tapte for øvrig i første runde av 25.000-dollarsturneringer i henholdsvis Brno og Kaposvar.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788