Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Viktor Durasovic videre i Challenger-turnering

Viktor Durasovic får motstand av en gammel kjenning i andre runde.

Norgesmesteren spiller denne uken en ATP Challenger-turnering i Portozoz i Slovenia og gikk en god start.

Durasovic møtte tirsdag kvalifiseringsspilleren Nicolas Barrientos, nummer 1190 på ATP-rankingen. Colombieren har tidligere vært nummer 237 i verden, men var ut av spill fra november 2016 til april 2018, og april 2018 og til april 2019.

Det endte med seier 6-2, 4-6, 6-1.

I andre runde venter Lucas Miedler. Østerrikeren er plassert på 252.-plass på verdensrankingen. Duoen har møttes tre ganger tidligere og alle gangene har Miedler vunnet, blant annet i finalen av en Futures-finale.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788