Ulrikke Eikeri tapte i US Open-comebacket

av | 20 august, 2019 - 02:30 | Norsk, Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri ga alt, men det holdt ikke.

Den norske 26-åringen var mandag tilbake i US Open for første gang siden 2015. Det var forrige gang hun spilte kvalifisering i en Grand Slam-turnering. Også året før spilte hun US Open, men måtte gi seg på grunn av skade, noe som holdt henne ut i langt over ett år.

Mandag jaktet Eikeri suksess i New York etter å ha klatret mye på WTA-rankingen i sommer. De ga henne den siste plassen i US Open-kvalifiseringen.

Motstander i oppgjøret var Bibiane Schoofs. Den nederlandske tennisspilleren er nummer 160 på WTA-rankingen og har vært på sitt beste rangert som nummer 142. Duoen har møttes en gang tidligere, og da tapte Eikeri i tre sett.

Denne gangen ble det tap i to sett, 4-6, 3-6.

Likevel viste Eikeri mye lovende spill. Hun kjempet hardt og gjorde egentlig få feil, men Schoos hadde en meget god dag på jobben og ble et nummer for stort.

– Jeg er litt skuffet over meg selv. Jeg har sjansen i dag, men får det ikke til, jeg får ikke ut mitt beste spill. Hun er vanskelig å spille mot og er flink til å variere, sa Eikeri til Eurosport etter kampen, og fortsatte:

– Det er gøy å være tilbake i Grand Slam-sirkuset. Det motiverer meg, og jeg skal jobbe hardt for å komme inn i Australian Open også.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Finaletap for Helgø

Finaletap for Helgø

Danmarks Sofia Nami Samavati slo Malene Helgø i finalen av ITF 25K i Varberg, Sverige.

Overkjørt i Roma

Overkjørt i Roma

Ulrikke Eikeri og makker Catherine Harrison tapte i første runde av Italian Open.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv