Lokomotivet Durasovic i Challenger-finale

av | 17 august, 2019 | Internasjonalt, Viktor Durasovic

Viktor Durasovic er i sin første Challenger-finale etter at han lørdag slo franske Constant Lestienne (ATP 219) i semifinalen i Slovenia Open.

Formen til nordmannen fortsetter å stige idet han tok seg til sin første Challenger-finale etter å ha slått den betydelig høyere rangerte Constant Lestienne (ATP 219) i semifinalen i Protoroz Challenger, også kjent som Slovenia Open.

Nordmannen viste både mental og formstyrke da han snudde kampen fra et sett nede til å komme tilbake og ta de to neste settene 6-1, 6-1.

Kampen var jevn i det første settet hvor spillerne følgte hverandre tett, men Lestienne fikk tatt et servebrudd mot slutten av settet. Til tross for en bruddmulighet til å forlenge settet, servet franskmannen inn det første settet 3-6 i disfavør Durasovic.

Det kunne se ut som om den høyere rangerte Lestienne hadde fått det mentale overtaket, men det ville ikke en Durasovic i fyr og flamme ha noe av. Han hevet spillet sitt, servet solid, gjorde få feil, dobbel-brøt franskmannen til å gi seg selv nok arbeidsrom til å serve inn det andre settet 6-1.

Lokomotivet Durasovic hadde kommet opp i marsjtakt og fortsatte storspillet sitt i det tredje settet. Franskmannen fikk bare lov til å holde serven sin en gang før en bestemt Durasovic sa at nok var nok – og brøt franskmannen for tredje gang i settet for å ta seieren og en plass i finalen med sifrene 3-6, 6-1, 6-1.

Med seieren har Durasovic klatret til en foreløpig 317.plass – noe som er karrierens beste. I finalen møter han vinneren av oppgjøret mellom Aljaz Bedene (ATP 90) og Blaz Rola (ATP 141).

Relaterte artikler

Da Roger Federer vant French Open

Da Roger Federer vant French Open

31.mai 2009 – Et lamslått publikum inne på hovedbanen i Roland Garros/French Open ble vitne til det utenkelige: Etablert gruskonge og regjerende mester Rafael Nadal ble slått ut av turneringen i fjerde runde av 23. seed Robin Söderling fra Sverige.

Relaterte artikler

Da Roger Federer vant French Open

Da Roger Federer vant French Open

31.mai 2009 – Et lamslått publikum inne på hovedbanen i Roland Garros/French Open ble vitne til det utenkelige: Etablert gruskonge og regjerende mester Rafael Nadal ble slått ut av turneringen i fjerde runde av 23. seed Robin Söderling fra Sverige.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv