Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Lokomotivet Durasovic i Challenger-finale

Viktor Durasovic er i sin første Challenger-finale etter at han lørdag slo franske Constant Lestienne (ATP 219) i semifinalen i Slovenia Open.

Formen til nordmannen fortsetter å stige idet han tok seg til sin første Challenger-finale etter å ha slått den betydelig høyere rangerte Constant Lestienne (ATP 219) i semifinalen i Protoroz Challenger, også kjent som Slovenia Open.

Nordmannen viste både mental og formstyrke da han snudde kampen fra et sett nede til å komme tilbake og ta de to neste settene 6-1, 6-1.

Kampen var jevn i det første settet hvor spillerne følgte hverandre tett, men Lestienne fikk tatt et servebrudd mot slutten av settet. Til tross for en bruddmulighet til å forlenge settet, servet franskmannen inn det første settet 3-6 i disfavør Durasovic.

Det kunne se ut som om den høyere rangerte Lestienne hadde fått det mentale overtaket, men det ville ikke en Durasovic i fyr og flamme ha noe av. Han hevet spillet sitt, servet solid, gjorde få feil, dobbel-brøt franskmannen til å gi seg selv nok arbeidsrom til å serve inn det andre settet 6-1.

Lokomotivet Durasovic hadde kommet opp i marsjtakt og fortsatte storspillet sitt i det tredje settet. Franskmannen fikk bare lov til å holde serven sin en gang før en bestemt Durasovic sa at nok var nok – og brøt franskmannen for tredje gang i settet for å ta seieren og en plass i finalen med sifrene 3-6, 6-1, 6-1.

Med seieren har Durasovic klatret til en foreløpig 317.plass – noe som er karrierens beste. I finalen møter han vinneren av oppgjøret mellom Aljaz Bedene (ATP 90) og Blaz Rola (ATP 141).

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.