Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Lillesøster Ruud tok sin første NM-tittel – sammen med makker Sartz-Lunde

Flere NM-vinnere ble kåret torsdag i Frognerparken.

Navnet som trolig får flest til å sperre opp øynene er Charlotte Ruud fra Snarøya, lillesøsteren til Casper Ruud. Torsdag gikk hun nemlig til topps i doubleklassen for jenter under 14 år sammen med Emily Sartz-Lunde fra Holmenkollen. Duoen vant 6-2, 6-3 over Josefine Falster fra Stabekk og Emilia Korseth fra Heming i finalen. Dermed tapte de ikke et eneste sett i turneringen.

I doubleklassen for gutter under 14 år var det Nicolai Budkov Kjær fra Bygdø, sønnen til generalsekretæren i Norges Tennisforbund, Alexander Kjær, og Felix Østgård Oscarsson fra Eiksmarka, som vant. De slo Mats Cappelen Mazzocchi fra Heming og Andreas Ursin Nygaard fra Blommenholm og Sandvika i finalen.

Også i singleturneringene for gutter og jenter under 14 ble det kåret NM-vinnere torsdag. I jentaklassen vant Josefine Falster over Carina Syrtveit fra Heming med 6-1, 7-5. I gutteklassen ble Sturle Hoff Skigelstad fra Stavanger NM-vinner etter finaleseier over Bjørn Cristiano Asbjørnrød Valdivieso fra Sandefjord.

I herreklassen vant collegeparet Simen Sunde Bratholm fra Heming og Rana-Roop Singh Bhullar fra Nordstrand over Nikolas Tvedt fra Stabekk og Ole Tinius Stave Lepsøe fra Oslo TK med 6-3, 6-3.

I dameklassen var det Nora Lima Dahl og Astrid Wanja Brune Olsen, begge fra Furuset, som var best etter seier 7-5, 2-6, 14-12 over Lillian Alexandra Gabrielsen og Minka Alexandra Borg, begge fra Holmenkollen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788