Lillesøster Ruud tok sin første NM-tittel – sammen med makker Sartz-Lunde

av | 15 august, 2019 - 21:44 | Norsk

Flere NM-vinnere ble kåret torsdag i Frognerparken.

Navnet som trolig får flest til å sperre opp øynene er Charlotte Ruud fra Snarøya, lillesøsteren til Casper Ruud. Torsdag gikk hun nemlig til topps i doubleklassen for jenter under 14 år sammen med Emily Sartz-Lunde fra Holmenkollen. Duoen vant 6-2, 6-3 over Josefine Falster fra Stabekk og Emilia Korseth fra Heming i finalen. Dermed tapte de ikke et eneste sett i turneringen.

I doubleklassen for gutter under 14 år var det Nicolai Budkov Kjær fra Bygdø, sønnen til generalsekretæren i Norges Tennisforbund, Alexander Kjær, og Felix Østgård Oscarsson fra Eiksmarka, som vant. De slo Mats Cappelen Mazzocchi fra Heming og Andreas Ursin Nygaard fra Blommenholm og Sandvika i finalen.

Også i singleturneringene for gutter og jenter under 14 ble det kåret NM-vinnere torsdag. I jentaklassen vant Josefine Falster over Carina Syrtveit fra Heming med 6-1, 7-5. I gutteklassen ble Sturle Hoff Skigelstad fra Stavanger NM-vinner etter finaleseier over Bjørn Cristiano Asbjørnrød Valdivieso fra Sandefjord.

I herreklassen vant collegeparet Simen Sunde Bratholm fra Heming og Rana-Roop Singh Bhullar fra Nordstrand over Nikolas Tvedt fra Stabekk og Ole Tinius Stave Lepsøe fra Oslo TK med 6-3, 6-3.

I dameklassen var det Nora Lima Dahl og Astrid Wanja Brune Olsen, begge fra Furuset, som var best etter seier 7-5, 2-6, 14-12 over Lillian Alexandra Gabrielsen og Minka Alexandra Borg, begge fra Holmenkollen.

Relaterte artikler

Tennisspillere som går til padel

Tennisspillere som går til padel

Les hvorfor padel tiltrekker seg tidligere og nåværende tennisstjerner – fra reduserte fysiske krav til den strategiske bruken av banens vegger.

Relaterte artikler

Tennisspillere som går til padel

Tennisspillere som går til padel

Les hvorfor padel tiltrekker seg tidligere og nåværende tennisstjerner – fra reduserte fysiske krav til den strategiske bruken av banens vegger.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv