Historisk seier i Slovenia Open for Viktor Durasovic

av | 16 august, 2019 - 21:19 | Internasjonalt, Viktor Durasovic

Viktor Durasovic vant fredag sin første kvartfinale på Challenger-nivå da han slo tsjekkiske Zdenek Kolar i strake sett.

Nordmannen er i fyr og flamme om dagen. I vakre Portoroz i Slovenia har han skværet opp for tidligere tap, feiet ned høyere rangerte motstandere og tatt seg til sin første semifinale på Challenger-nivå i karrièren. I skrivende stund har han klatret 68 plasser så langt denne uken og dersom han vinner neste kamp, er han sikret en ny karrièrebeste.

Fredagens motstander var Zdenek Kolar (ATP 280), en tsjekker som slo Casper Ruud i Polen i 2017. Den høyere rangerte tsjekkeren mottok ingen respekt fra Durasovic som fortsatte med det høye nivået han har vist gjennom uken i Protoroz Challenger.

Det meste fungerte for nordmannen som med god serve og solid returspill holdt tsjekkeren på en armlengdes avstand og tok det første settet 6-4. Det andre settet gikk til tie-break hvor nordmannen misbrukte sine to første matchballer før han jobbet tilbake et tredje som han tok og vant en plass i semifinalen med sifrene 6-4, 7-6(6).

I semifinalen venter franske Constant Lestienne (ATP 219). De to har møttes en gang tidligere i en kvalifiseringsrunde i Italia.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Årets tennissko fra ASICS

Årets tennissko fra ASICS

Novak Djokovic var med i utviklingen av skoen som har bidratt til nok en drømmesesong for verdenseneren.

Super-Iga vant WTA Finals

Super-Iga vant WTA Finals

Total dominans – Iga Swiatek brukte bare 59 minutter på å slå Jessica Pegula i finalen av WTA Finals.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv