Sponset artikkel: Gjør Wimbledon ekstra spennende under semifinalene

av | 10 juli, 2019 - 23:18 | Grand Slam, Wimbledon

Hvem vinner fredagens semifinale mellom Roger Federer og Rafael Nadal? Hvem er best av Serena Williams og Barbora Strycova?

Vår samarbeidspartner Mr. Green tilbyr nye kunder fra Tennis-Norge et glimrende velkomsttilbud. Om du setter inn 500 kroner og spiller for dem med en odds på minst 1,8, vil du få tilbake de 500 kronene, uansett om du taper eller vinner, i form av fem free bets på 100 kroner. Du får altså fem nye sjanser til å vinne enda mer penger.

De 500 kronene og free bets passer godt under Wimbledon. Torsdag og fredag er det nemlig flere spennende semifinaler i den ærverdige gressturneringen.

Torsdag spiller 37-åringen Serena Williams, som har vunnet 23 titler, mot den 33 år gamle semifinaledebutanten i Grand Slam-sammenheng Barbora Strycova. Tsjekkiske Strycova har spilt meget godt så langt i Wimbledon, og du får fine 3.65 i odds om hun vinner.

– Jeg vil ikke si at kampen er en formalitet, fordi Strycova vil ikke gjøre det enkelt for Serena. Du kan prøve å slå hardere henne, men det vil nok trolig ikke skje. Likevel kommer det ikke til å bli enveistrafikk. Barbora vil tvinge Serena til å gjøre ting annerledes og gå vekk fra plan A. Strycova vil kanskje bruk serve og volley, kanskje prøve dropshots og lobber. Serena vil møte ulike scenarioer gjennom kampen, sier Eurosports kommentator Mats Wilander til TV-kanalen.

En annen kamp som pengene kan brukes på er oppgjøret mellom Rafael Nadal og Roger Federer. Oppover årene har duoen gitt tennisfans utallige minneverdige tennisoppgjør. Fredag kommer et nytt mellom dem, og gresskongen Federer står til 2.20 i odds.

Vil du gjøre det ekstra spennende kan pengene brukes på livespill underveis i kampene. Kanskje klarer du å forutse noe ingen andre klarer? Trykk her for det unike velkomsttilbud som gir deg 500 nye kroner omg du først spiller for 500 kroner til 1,8 i odds. Du taper med andre ord ikke ei kroner!

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Kjær ute av Wimbledon

Kjær ute av Wimbledon

Norges supertalent 16 år gamle Nicolai Budkov Kjær deltok i sin aller første Grand Slam i årets Wimbledon.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv