Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Populære Casper Ruud ga unge tennisspillere en drømme-ettermiddag

Casper Ruud møtte fansen og norske medier på Heming tirsdag.

Hans utstyrsleverandør, Yonex, inviterte tirsdag til «En ettermiddag med Casper Ruud» på Heming. Den norske tennisspilleren skrev autografer og fire unge tennisspillere fikk muligheten til å spille mot Norges beste tennisspiller: Oskar Lien (10), Emilia Korseth (13) og Carina Syrtveit (14). Alle fikk spille to games, og Syrtveit var den eneste som vant et game. I tillegg hadde hun matchball. Etterpå smilte hun fra øre til øre.

– Det gikk veldig bra. Det var veldig gøy, og jeg likte at han var så snill, sa god ball til meg og slikt, sier Syrtveit.

– Hvorfor gikk det så bra?

– Han sto langt bak i banen, så jeg prøvde å få vinkler ut, slik at han måtte løpe, sier Syrtveit, som også måtte ta i mot noen skikkelige server, og en av dem satte hun i spill.

– Det er jo egentlig bare å ha racketen foran og få ballen inn. Da får man sammen kraften, men det var vanskelig, sier Syrtveit.

Nervøs
Også Emilia Korseth fikk en god opplevelse på tennisbanen med Ruud, selv om hun ikke var like komfortabel.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Casper Ruud skrev autografer. Foto: Odd-Sølve I. Grannes

– Det var veldig gøy. For min del var det kanskje litt mye nervøsitet i starten, men jeg følte at spillet ble bedre etter hvert, sier Korseth.

Både hun og Syrtveit har fulgt nøye med det Ruud gjør på tennisbanen.

– Jeg pleier å se de fleste kampene hans. Jeg synes det er veldig gøy at han gjør det bra, fordi det er så lenge siden sist, og så er han et forbilde for veldig mange, sier Korseth.

– Er han et forbilde for deg?

– Ja, selvfølgelig, sier Korseth som selv drømmer om å bli topp ti på WTA-rankingen

Populær
Ruud måtte skrive utallige autografer tirsdag på Heming. Han var imponert over oppmøtet.

– Jeg synes det er mange her, mye barn, mye interesse og barn. Det virker som at media synes det er gøy å følge opp tennis om dagen, sier Ruud til Tennis-Norge.

– Hva synes du om nivået på spillerne du spilte mot?

– Jeg synes det var bra, de er jo mange år yngre enn meg, så jeg måtte ro ned litt på tempoet, men det virket som de hadde noen bra slag, og den siste jenta jeg spilte mot hadde et game og kunne breaket meg. Hun var en luring og spilte bra, det var gøy å se. Hvis alle står på og er seriøse tror jeg de kan ha en god framtid, avslutter Ruud.

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.