«Heldige» Eikeri vant i 60.000-dollarsturnering

av | 12 juni, 2019 | Norsk, Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri kvalifiserte seg egentlig ikke for 60.000-dollarsturneringen i Roma.

Den norske 26-åringen vant mandag første kvalifiseringsrunde, men tapte tirsdag i kvalifiseringsfinalen.

Likevel fikk hun innpass i hovedturneringen. Eikeri ble nemlig klar for første runde som lucky loser og fikk mulighet til å revansjere seg.

Onsdag møtte hun Anna Bodnar, som Eikeri tidligere har vunnet doubletitler med. Den ungarske motstanderen er så godt rangert som nummer 177 på WTA-rankingen og 84 på ITF-rankingen.

Eikeri hadde tydelig lyst til å reise seg og vant det første settet 6-4, men tapte sett nummer to 3-6. I det tredje settet var Nordstrand-spilleren best og vant hele 6-1.

Dermed er hun klar for torsdagens andre runde i 60.000-dollarsturneringen i Roma. Der møter hun italienske Anastasia Grymalska, nummer 301 i verden. I likhet med Eikeri har ikke 28-åringen vist altfor god singleform i 2019.

Malene Helgø spilte for øvrig sin første kamp i en internasjonal turnering på en stund onsdag. Det endte med tap 3-6, 2-6 for Oksana Selekhmeteva i 25.000-dollarsturneringen i Prerov i Tsjekkia.

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Arkiv