Naomi Osaka
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

SPONSET INNHOLD: Oddstips for andre runde i Roland Garros

Kanskje du tjene en slant eller to?

Stanislas Wawrinka – Christian Garin
Sveitsiske Wawrinka vant i 2015 Roland Garros, var i semifinale i året etter og ble nummer to i 2017. I fjor røk han ut i første runde etter å ha vært skadet i forkant. Veteranen har ikke helt kommet tilbake på sitt gamle nivå etter avbrekket, selv om han har hatt gode turneringer. Garin har derimot spilt seg opp fra 85.-plass til 37.-plass på noen måneder med to ATP 250-titler i vår. Mandag tok han sin første seier i en hovedturnering på Grand Slam-nivå, og vi tror han overrasker Wawrinka og avanserer til tredje runde takket være fantastisk form og flyt.
2,50 i odds hos Betsson

Naomi Osaka – Victoria Azarenka
Osaka står med to strake Grand Slam-titler og er verdensener. Hun har ikke nødvendigvis levd opp til stempelet som verdens beste tennisspiller i turneringene etter Australian Open, men har foreløpig hatt en evne til å prestere når det gjelder som mest i Grand Slam. Azarenka har hatt en solid vår, men vi tror Osaka med sin evne til å holde hode kaldt på Grand Slam-nivå vinner denne kampen. God verdi på den japanske jenta.
1,74 i odds hos Betsson

Su-Wei Hsieh – Andrea Pektovic
Begge disse jentene har egentlig vist dårlig form den siste tiden, men Hsieh har i det minste vist god doubleform og beholder fortsatt rankingen sin som nummer 25 i verden. Spilte godt tidligere i vår på hard court og har seire på grus også, mens Pektovic ikke har klart å sette i stand en eneste seiersrekke i år, altså utelukkende tatt kun en seier i turneringen hun har spilt. Derfor har vi troa på Hsieh, som man også får god verdi på.
1,53 i odds hos Betsson

Total odds: 6,66

Finn andre kamper å spille på hos Betsson her!

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788