Casper Ruud snakket ut om Kyrgios-kampen: – Tråkket over en grense

av | 27 mai, 2019 - 00:04 | Casper Ruud, Norsk

Casper Ruud ble spurte om opptrinnet til Nick Kyrgios etter seieren i første runde av Roland Garros.

Nick Kyrgios fikk et aldri så lite sammenbrudd ved å kaste en stol på banen og forlate kampen mot Casper Ruud i ATP 1000-turneringen i Roma for et par uker siden. Det skapte overskrifter i hele tennisverden. I ettertid uttalte Ruud at Kyrgios burde få en utestengelse. På pressekonferansen etter seieren over Ernests Gulbis søndag forklarte han hvorfor.

– Det handler ikke om opptrinnet rundt stolen, men Kyrgios ropte høyt «fucking retard» til en tilskuer eller overdommeren. Det mener jeg er å tråkke over en grense, sa Ruud på spørsmål fra en utenlandsk journalist.

– Ikke gøy
Ruud innrømte at han ble litt satt ut av de to ordene Kyrgios kom med.

– At han ropte «fucking retard» var hovedtingen jeg reagerte på. Han fornærmet en tilskuer eller overdommeren, og det er ikke gøy for spilleren på den andre siden av nettet, sa Ruud.

På pressekonferansen ble Ruud også spurte om forholdet til Kyrgios fra tidligere.

– Han er en karakter, og jeg har ikke noe mot han personlig, men han krysset en grense. Jeg kjenner ham ikke så godt. Det er langt fra Australia til Norge, og jeg tror ikke vi har så mye til felles, men det er mange andre spillere som kommer godt overens med han, sa Ruud.

– Ikke naiv
Enkelte har reagert på måten Ruud feiret seieren over Kyrgios, og australieren selv kommenterte en video av det med latter. Også dette forklarte Ruud.

– Jeg er ikke så naiv at jeg tror at jeg er bedre enn ham, selv om jeg slo ham i Roma. Han hadde nok ikke sin beste dag, men hadde jeg vært mer konsentrert i det andre settet, kunne jeg vunnet 6-4 der, sier Ruud og legger til:

– Det var mange som heiet på Kyrgios i Roma, og det var tøft. Han spiller litt annerledes enn mange og har en stor serve. Det var vanskelig å få en rytme.

Støtt Tennis-Norge gjennom å kjøpe et abonnement av vårt magasin, som blant annet inneholder mer stoff om Casper Ruud! Trykk her for mer informasjon!

Relaterte artikler

Relaterte artikler

Tapte finalen

Tapte finalen

Stefanos Tsitsipas slo Casper Ruud i finalen av Monte Carlo Masters – vant tittelen for tredje gang i fyrstedømme.

Slo tidenes beste

Slo tidenes beste

Casper Ruud slo verdensener Novak Djokovic – klar for finale i Monte Carlo.

Følg oss på sosiale medier:

Abonner på Tennis Norge magasinet!

Magasinet Tennis Norge gir et dypere innblikk i norsk og internasjonal tennis. Les reportasjer om den nye generasjonen, de etablerte stjernene- og legendene som definerte sporten.

I tillegg inneholder magasinet mye spennende informasjon om aktuelle tennis-tema, samt trening, helse og livsstil.

Siste innlegg

Arkiv