Leyton Rivera
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Nye norgesmestere i de aldersbestemte klassene

Den siste tiden er blitt arrangert innendørs-NM i U14-, U16- og U19-klassen.

U14-NM er blitt arrangert i Stavanger, mens spillerne i U16- og U19-klassen har vært i Bergen hos Paradis Tennisklubb.

I U14-klassen ble det finale mellom første- og andreseedet. Til slutt var det hjemmespilleren fra Stavanger, Sturle Hoff Skigelstad, som stakk av med seieren 6-1, 6-1 over Nicolai Budkov Kjær. I jenteklassen ble det en ren Heming-seier. Carina Syrtveit. Hun vant 6-4, 6-3 over Emilia Korseth.

I G16-klassen ble det en kalasseier for Albert Porsmyr Hansen fra Ullern i finalen. Han vant 6-0, 6-0 over Mathias Monsen Langaard. I jenteklassen vant Spania-baserte Sofie Aimee Siem fra Stabekk 7-5, 6-1, over Kristine Bekken, også fra Stabekk. Duoen var første- og andreseedet.

Leyton Rivera var storfavoritt i U19-klassen på hjemmebane og levde opp til forventningen. 17-åringen vant 6-1, 6-4 over Mikkel Baumann. Paradis tapte ikke et eneste sett i løpet av turneringen. I jenteklasse vant Sarina Reinertsen fra Oslo Tennisklubb (snart Heming) etter seier over Emely Kahrs i finalen. Mest imponerende var semifinaleseieren over Ine Soltveit Stange.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788