Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Norge knuste Armenia i Fed Cup

Det norske Fed Cup-laget hadde få problemer med å beseire Armenia.

Det var forventet at Norge enkelt skulle slå det armenske laget bestående av svært unge og uerfarne spiller. Deres antatt beste spiller, Gabriella Akopyan, har så vidt ranking på ITF-rankingen, men har aldri vært rangert i WTA-rankingen.

Enkel seier ble også tilfellet. Malene Helgø spilte den første kampen mot Evelina Martirosyan og ga Norge en drømmestart med 6-0, 6-0. I kamp nummer to vant Melanie Stokke 6-0, 6-0 over Akopyan. Stokke tapte bare 12 poeng i løpet av hele kampen, mens Helgø tapte 17 poeng.

Allerede da hadde Norge sikret seieren, men det hindret ikke Helgø og Astrid Wanja Brune Olsen å vinne doublekampen mot Yeva Avetisyan og Irena Muradyan. Resultatet ble 6-0, 6-3.

Dermed spiller Norge en avgjørende gruppespillskamp mot Montenegro fredag. Vinneren av oppgjøret går videre til en opprykksfinale, høyest trolig mot Egypt. Fredagens oppgjør blir trolig jevnt. Montenegros Danka Kovinic er den beste rangerte spilleren i gruppe tre.

Norges ener, Ulrikke Eikeri, sliter med en skade og spilte ikke mot Armenia.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788