Casper Ruud

Casper Ruud med ny mulighet for semifinaleplass

Casper Ruud møter en veteran i semifinalen i ATP 250-turneringen i Houston.

Nordmannen har imponert så langt i grusturneringen i Texas med to seire over to spillere rangert topp 80 i verden, Hugo Dellien og Reilly Opelka. Nå venter en lavere rangert spiller.

Motstander er nemlig Marcel Granollers, nummer 112 på ATP-rankingen. Spanjolen har derimot vært så høyt rangert som nummer 19 i verden og endte topp 100 hvert år fra 2008 til 2016. 32-åringen vant i Houston tilbake i 2008 og vant en Challenger-turnering på starten av året.

Granollers har ikke vist særlig god form i det siste. I ATP-sirkuset står han med to seire i år, blant annet mot Taylor Fritz, nummer 58 i verden, i første runde i Houston.

– Det føles veldig godt å komme tilbake til Houston, det er selvsagt en god turnering for meg. Jeg har flotte minner fra her etter at jeg vant i 2008. Nå kommer jeg tilbake elleve år senere og er veldig glad for å være tilbake å spille foran publikum, sa Granollers etter seieren over Fritz.

Oppgjøret mellom Ruud og Granollers spilles rundt klokken 23.00 norsk tid. I en eventuell semifinale venter vinneren i oppgjøret mellom Jordan Thompson og Daniel Galan, begge motstandere Ruud har slått på grus tidligere.

En seier fredag vil føre Ruud opp som nummer 72 i verden.

Støtt Tennis-Norge gjennom å kjøpe et abonnement av vårt magasin, som blant annet inneholder mer stoff om Casper Ruud! Trykk her for mer informasjon!

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788