Casper Ruud
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Casper Ruud med gode muligheter for avansement i Houston

Casper Ruud har fått direkte innpass i ATP 250-turneringen i Houston og møter en spiller han nylig har slått.

Rankingen topp 100 i verden har gitt Ruud muligheten til å spille grusturneringen i Houston kommende uke, som er en ATP 250-turnering. Dette er den første i rekken av flere turneringer på dette underlaget Ruud skal spille framover.

I første runde venter Hugo Dellien. Duoen møttes i kvartfinalen av ATP 250-turneringen i Sao Paulo nylig. Da vant Ruud hele 6-1, 6-1. Den bolivianske motstanderen er likevel fint rangert på 76.-plass i verden og vant etter turneringen i Sao Paulo en Challenger-turnering i Santiago.

Skulle Ruud vinne venter også en gammel kjenning, Reilly Opelka. Amerikaneren servet Ruud i senk i kvalifiseringsfinalen til Australian Open i 2017. En nytt eventuelt møte mellom duoen vil være spennende. Da vil returspillet til Ruud være nøkkelen.

Oppgjøret mot Dellien spilles mandag eller tirsdag.

Støtt Tennis-Norge gjennom å kjøpe et abonnement av vårt magasin, som blant annet inneholder mer stoff om Casper Ruud! Trykk her for mer informasjon!

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788