Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Viktor Durasovic måtte gi tapt

Viktor Durasovic klarte nesten å snu kampen mot Maxime Janvier.

Mandag spilte Durasovic en glimrende kamp og vant over Nino Serdarusic, nummer 259 på ATP-rankingen og nummer 91 på ITF-rankingen, på under en time. 22-åringen var i 2018 i en Challenger-finale og vant tre Futures-turneringer.

Tirsdag Maxime Janvier, som Durasovic vant over i en Futures-turnering i fjor. Den franske motstanderen har for øvrig to ganger vunnet over Casper Ruud og er for øyeblikket nummer 222 i verden. Franskmannen har ikke startet 2019 på en optimal måte og har kun vunnet en av fem kamper.

Janvier og Durasovic var svært jevne i det første settet, men Durasovic fikk det ikke til i et avgjørende tiebreak og tapte settet 6-7 (0-7). I det andre settet slo han tilbake med 6-3, men i det tredje settet spilte han et dårlig servegame og måtte se seg slått 3-6.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788