Viktor Durasovic

Viktor Durasovic ga kamp til døra

Viktor Durasovic måtte se seg slått i ATP Challenger-turneringen i Da Nang.

Nordmannen spilte onsdag tredje runde i Vietnam. Durasovic har fått en fin start på sesongen med to strake seire, noe som er nok til å gi han ny karrierebeste på den neste rankingen.

Onsdag ventet Thai-Son Kwiatkowski, nummer 275 i verden. Det er også hans høyeste plassering i karrieren. Amerikaneren hadde en god høst med to Challenger-kvartfinaler og en Challenger-semifinale, og i tillegg tok han seg i forrige uke til kvartfinalen i Challenger-turneringen i Noumea.

Durasovic hang godt med mot amerikaneren. I det første settet stod det 5-5, men Kwiatkowski tok de neste to gamene og vant settet 7-5. Det andre settet gikk til tiebreak, men der var Kwiatkowski best og vant 7-4. Dermed er 21-åringen fra Norge ute av turneringen i Asia.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788