Durasovic kan ta seg til sin andre Challenger-kvartfinale

Viktor Durasovic har en gylden mulighet til å gjøre noe stort i Challenger-turneringen i Da Nang.

Nordmannen har startet 2019-sesongen ypperlig med to seire av to mulige. Begge kom mot spillere rangert bedre enn han selv, og de siste årene har ofte Durasovic startet sesongen trøblet.

Onsdag møter 21-åringen amerikanske Thai-Son Kwiatkowski, nummer 275 i verden. Det er også hans høyeste plassering i karrieren. Amerikaneren hadde en god høst med to Challenger-kvartfinaler og en Challenger-semifinale, og i tillegg tok han seg i forrige uke til kvartfinalen i Challenger-turneringen i Noumea.

Selv tok Durasovic seg i høst til sin aller første Challenger-kvartfinale i karrieren, blant annet etter å ha slått en topp 100-spiller, Hubert Hurkacz. Nå kan gjøre det igjen.

I så fall vil han ha gode sjanser til å ta seg enda lenger. Turneringen i Da Nang i Vietnam har for det meste spillere rangert under topp 292 og nedover grunnet kvalifiseringen i Australian Open, med unntak av førsteseedet Marcel Granollers, nummer 92 i verden. Likevel er spillerne i turneringen på et nivå Durasovic vanligvis må spille opp mot sitt beste for å slå over flere kamper.

Med resultatet i Da Nang vil Durasovic allerede nå sin høyeste plassering i karrieren. Kampen spilles onsdag morgen norsk tid.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788