Durasovic tennis

Durasovic imponerte igjen i Vietnam

Viktor Durasovic er klar for tredje runde i Challenger-turneringen i Da Nang.

Den norske 21-åringens gode start på nyåret ble enda bedre mandag formiddag. Durasovic tok seg søndag komfortabelt videre fra første runde mot Shuichi Sekiguchi (nummer 396 i verden) med settsifrene 6-3, 6-2.

Mandag ventet 14. seedede i turneringen, Antoine Escoffier (354). Franskmannen gikk direkte inn i andre runde i turneringen fordi 26-åringen er seedet i turneringen.

Det ble en svært jevn og spennende start på oppgjøret mellom de to, som kun ligger 30 plasser fra hverandre på ATP-rankingen. Første sett gikk til tiebreak etter fire brudd. Etter én times spill var det til slutt nordmannen som kom seirende ut 7-6 (7-5) fra første sett.

Andre sett ble nok en tett affære mellom de to. Durasovic fikk ikke klaff da han kunne avgjort kampen på stillingen 5-4, og så ut til å være i trøbbel da han ble brutt til 5-5. I stedet brøt 21-åringen Escoffier blankt til 6-5, før han til slutt holdt inn til 7-5 i andre sett.

Dermed vant Durasovic i strake sett igjen i Challenger-turneringen i Da Nang, og har fått en svært lovende start på året. I tredje runde møter nordmannen 4. seedede Thai-Son Kwiatkowski (275) fra USA.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788