Casper Ruud NRK

NRK lager dokumentar om Ruud og Nadal

NRK er på plass på Mallorca for å dokumentere Casper Ruuds opphold på tennisakademiet til Rafael Nadal.

Etter at det ble klart at Casper Ruud skulle flytte til Mallorca og bli en del av Rafael Nadals tennisakademiet har manager Venke Aure hatt stor pågang fra mediene med forespørsler om å besøke nordmannen på sitt nye hjemsted.

Manageren valgte å slippe i gjennom NRK, som i disse dager er på Mallorca for å lage en rekke innslag om nordmannens nye hverdag.

– Utgangspunktet vårt er at vi har lyst til å lage en minidokumentar, og målet er å få til det. Vi kommer også til å lage nyhetsinnslag, noe til sportsrevyen, til nettet og det kommer til å vise igjen i sosiale medier, sier journalist i NRK, Carl Andreas Wold til Tennis-Norge.

Journalisten kan røpe at de allerede har fått selveste Rafael Nadal til å medvirke i materialet.

– Vi har fått intervjuet Nadal, og det vil sprite det opp. Dette er en unik mulighet for å komme innpå en av de største internasjonale stjernene, det er kanskje bare Roger Federer og Tiger Woods som kan måle seg med Nadal. Dette ønske vi å gjøre mest mulig ut av, sier Wold, og legger til:

– Casper Ruud er viktig for NRK Sport. Han er på vei opp i en verdensidrett som er av et kaliber vi ikke er vant med. Det er viktig å dokumentere dette, også for framtiden, mener Wold.

Tirsdag 18. desember sender for øvrig Eurosport en dokumentar om Casper Ruud.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788