Ine Soltveit Stange
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Ine Soltveit Stange til sin første juniorfinale

Ine Soltveit Stange var den eneste av de fire norske semifinalistene som ble klar for finale i Bergen.

Det var på forhånd klart at minst en norsk jente skulle gå til finalen i Grade 5-juniorturneringen i Bergen. Hedda Gurholt og Ine Soltveit Stange møttes nemlig i den ene semifinalen.

Den norske duellen endte med seier 6-3, 6-1 for Soltveit Stange. Ullern-spilleren har aldri tidligere i karrieren vært i en semifinale eller finale på internasjonalt juniornivå, men har likevel det siste året vist lovende takter, spesielt med en sterk høst i 2017 i norske turneringer.

Nå blir hun belønnet med en finale. Der møter hun svenske Olivia Malm, nummer 1326 på juniorrankingen. Den svenske 16-åringen har heller aldri tidligere vært i en finale. Lørdag vant hun over Sarina Reinertsen med 6-2, 6-0.

På guttesiden spilte Herman Høyeraal semifinale, men nordmannen måtte trekke seg i det andre settet på 4-4 med skade. Dermed spilte han heller ikke semifinalen i double sammen med Leyton Rivera. Også tidligere i år har Høyeraal slitt med skader.

Også på Tennis Europe-nivå, i U14-klassen for gutter, har en nordmann vært i aksjon. Henrik Villanger spilte finale, men måtte se seg slått.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788