Novak Djokovic

Novak Djokovic ny verdensener

Novak Djokovic har gjenerobret tronen som verdens beste tennisspiller.

Serberen avslutter 2017-sesongen utenfor topp 20 etter større skadeproblemer, samt noe motivasjonsmangel etter en fantastiske sesonger i 2015 og 2016. Faktisk har ikke Djokovic vært verdensener siden november 2016.

Denne sesongen har han derimot slått tilbake, selv om første del av 2016 ikke var hans beste. Etter Roland Garros har derimot det meste gått hans vei, og Djokovic har vunnet både Wimbledon og US Open.

Djokovic har derimot ikke nødvendigvis kun spilt seg til tronen. Den forrige verdenseneren, Rafael Nadal, fikk ikke muligheten til å forsvare poengene sine fra Paris Masteres-tureringen grunnet en skade. Spanjolen stiller heller ikke i ATP-finalen kommende uke.

Casper Ruud fortsetter for øvrig klatringen på ATP-rankingen til tross for at han har gitt seg for sesongen. Nordmannen har avansert to plasser til 111.-plass.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788