Viktor Durasovic

Durasovic og Stokke tapte

Både Viktor Durasovic og Melanie Stokke tapte kvalifiseringsfinaler mandag.

Durasovic gjorde en god kamp i første runde av en Challenger-turnering søndag. Han begynte også på andre kvalifiseringsrunde og ledet 7-6 (7-4), men så kom regnet. Det hindret ikke 21-åringen å ta seg videre med å vinne på nytt 7-6 (7-4) over italienske Dante Gennaro, nummer 567 på ATP-rankingen, mandag.

I kvalifiseringsfinalen i Barcelona møtte Durasovic italienske Roberto Marcora, nummer 303 i verden. Italieneren fikk fordelen av å spille sin kamp ferdig søndag og stilte uthvilt i kvalifiseringsfinalen. Durasovic holdt følge i det første settet, men tapte 6-7 (3-7). I det andre settet havnet nordmannen under 0-3 og kom seg aldri helt inn i kampen igjen. Dermed vant Marcora settet 6-3.

Melanie Stokke spilte kvalifiseringsfinale i 25.000-dollarsturneringen i Santa Margherita di Pula. Søndag tok hun sin første seier i skadecomeback, men måtte mandag se seg slått 4-6, 6-2, 2-6 av Polina Bakhmutkina, nummer 756 i verden.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788