Brune Olsen vant i Tunisia

Astrid Wanja Brune Olsen tok seg videre til andre runde i 15.000-dollarsturneringen i Monastir.

Den norske 19-åringen spilte seg i september inn på verdensrankingen igjen etter skadeoppholdet som holdte henne ut av spill i over et halvt år. Etter en liten treningspause i slutten av forrige måned er Brune Olsen igjen i spill.

Denne uken er det en 15.000-dollarsturnering i Tunisia som står på programmet. I første runde tirsdag møtte Brune Olsen lucky loser Jane Stewart. 24-åringen fra USA har aldri tatt WTA-poeng og var heller ikke rangert som juniorspiller. Det ble en enkel oppgave for Furuset-spilleren, og Brune Olsen vant 6-3, 6-1.

I kvartfinalen venter Yamine Mansouri, nummer 866 i verden. 17-åringen fra Frankrike har en gang vært i finale i en 15.000-dollarsturnering, men tapte. Den unge jenta er for øyeblikket rangert som nummer 44 på juniorrankingen.

Også Jakob Grøner forsøkte seg i en Futures-turnering i Tunisia. Mot fjerdeseedede Ivan Liutarevich, nummer 1008 i verden, ble det tap 1-6, 1-6. I magasinet Tennis-Norge er det for øvrig mulig å lese om Grøners satsing og ambisjoner innen tennis. 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788