Viktor Durasovic

Viktor Durasovic klar for kvalifiseringsfinale i Challenger-turnering

Viktor Durasovic vant søndag over samme spiller som slo han ut av kvalifiseringen i en Challenger-turnering i forrige uke.

Den norske 21-åringen måtte i forrige uke se seg slått allerede i første kvalifiseringsrunde i Challenger-turneringen i Zhangjiagang. Da ble Yuta Shimizu for sterk.

Denne helga forsøker Durasovic seg i kvalifiseringen til en Challenger-turnering i Shanghai. Lørdag vant unggutten over førsteseedet i kvalifiseringen, mens søndag møtte han Shimizu igjen. Japaneren er nummer 417 på ATP-rankingen og har vunnet to Futures-turneringer i år. I søndagens oppgjør var det duket for revansj for Durasovic, som vant 6-3, 6-4, på en time og elleve minutter.

I mandagens kvalifiseringsfinale venter Tristan Lamasine, nummer 346 i verden. Franskmannen har en besteplassering som nummer 181 fra 2015, blant annet fordi at 25-åringen vant en Challenger-turnering samme år. Nylig var Lamasine i semifinale i en Challenger-turnering.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788