Ulrikke Eikeri videre fra første og andre runde på samme dag

Ulrikke Eikeri vant første runde av 15.000-dollarsturneringen i Varna.

For ett år siden vant Nordstrand-spilleren en 15.000-dollarsturnering i USA, og denne uken spiller Eikeri en 15.000-dollarsturnering i Varna for å forsvare poengene. Eikeri er førsteseedet i turneringen og møtte mandag tyrkiske Melis Sezer, nummer 640 på WTA-rankingen. Oslo-jenta var suveren og vant 6-1, 6-4.

Ikke lenge etterpå ble det også klart at Eikeri slipper å møte opp i andre runde. 25-åringen fikk nemlig walkover til kvartfinalen etter at Andreaa Mitu trakk seg fra oppgjøret i andre runde to dager før det er spilt. Mitu tok seg til andre runde i Varna ved at motstander Angelina Zhuravleva ga seg på stillingen 1-2. Tydeligvis var også Mitu preget av skade.

Mandag har også Eikeri spilte double. Den norske tennisspiller har denne gangen fått landskvinnen Malene Helgø som partner. Duoen vant 6-1, 6-1 i første runde.

Helgø spiller første runde i singel tirsdag. De norske jentene kan møtes i en eventuell semifinale.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788