Ulrikke Eikeri tapte finale

Ulrikke Eikeri vant oppskriftsmessig 15.000-dollarsturneringen i Varna lørdag.

Den norske 25-åringen var soleklar favoritt før turneringen startet som førsteseedet, men klarte bare nesten å leve opp til stempelet. Eikeri spiller vanligvis ikke 15.000-dollarsturneringer, men spilte i Varna for å forsvare poeng fra en tittel på samme nivå fra i fjor.

Eikeri har spilt solid hele uken, men fikk en tøff finale. Nordstrand-spilleren fikk en svært vanskelig start lørdag og tapte det første settet hele 2-6. I det andre settet spilte Oslo-jenta seg opp, men det holdt ikke. Etter å ha ledet 5-2, endte hun opp med å tape settet 5-7.

Dermed vant rumenske Georgia Andreaa Craciun, nummer 644 på WTA-rankingen. 19-åringen har på sitt beste vært rangert som 415 og tok sin andre tittel i år. I 2017 vant Craciun tre titler.

De kommende ukene skal Eikeri spille turneringer i USA, der hun vanligvis trives og gjør det bra.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788