Ulrikke Eikeri

Ulrikke Eikeri stormet til finale i Bulgaria

Ulrikke Eikeri hadde full kontroll i semifinalen av 15.000-dollarsturneringen i Varna.

For første gang siden oktober i 2017 er Eikeri klar for finale i singelklassen i en internasjonal turnering. Den norske 25-åringen har vært i flere semifinaler i 25.000-dollarsturneringer det siste året, men ikke lyktes med å gå hele veien.

Fredag klarte derimot Nordstrand-spilleren å ta seg til finalen i en 15.000-dollarsturnering i Bulgaria. Ikke på ett år har Eikeri spilte en turnering av denne kategorien – da gikk hun helt til topps på Hilton Head Island i USA.

Motstander i fredagens semifinale var trejdeseedede Viktoria Kamenskaya. Den russiske 26-åringen er nummer 422 i verden, men har en besteplassering som nummer 182 fra 2017. Eikeri gjorde en god kamp og tok seg til finale med seier 6-2, 6-3.

I lørdagens finale venter vinneren i oppgjøret mellom hjemmehåpet Dia Evitmova, nummer 594 i verden, og 19-åringen Georgia Andreaa Craciun, nummer 644 på WTA-rankingen. Duoen spiller senere fredag.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788