Roger Federer

Roger Federer overbeviste igjen i US Open

Roger Federer dominerte store deler av oppgjøret i tredje runde av US Open mot Nick Kyrgios.

Den sveitsiske 37-åringen spilte en meget god kamp mot Kyrigos. Federer satte 51 vinnere og vartet opp med tennis fra høyeste hylle i store deler av oppgjøret. Til slutt vant han 6-4, 6-1, 7-5 på en time og 44 minutter.

– En spesielt god kamp, ingen tvil om det, sa Federer etter kampen, og fikk skryt av motstanderen sin også:

– Neste uvirkelig, sa Kyrgios.

Djokovic videre
Novak Djokovic slet noe med å ta seg videre fra første og andre runde tidligere i uka, men våknet skikkelig til i tredje runde mot Richard Gasquet. Serberen vant 6-2, 6-2, 6-3. Vinner Federer og Djokovic mot henholdvis Joao Sousa og John Millman i fjerde runde, møter duoen hverandre i kvartfinalen.

– Det var den beste kampen min denne uken, uten tvil. Jeg mener at det var en av de beste prestasjonene mine etter at jeg vant Wimbledon, sa Djokovic.

En av de større outsiderne, Alexander Zverev, måtte derimot se seg slått. Den unge tyskeren ble slått ut av landsmann Philipp Kohlschreiber med 6-7 (1-7), 6-4, 6-1, 6-3.

– Kampen kom inn i mitt spor, den ble mer fysisk. Vi spilte mange lange ballvekslinger. Jeg er glad for hvordan ting fungerte for meg, sier Kohlschreiber.

Kvinnefall
På damesiden ble det flere overraskelser lørdag, og den største stod 19-åringen Marketa Vondrousova for. Jenta fra Tsjekkia er bare nummer 103 i verden, men det hindret henne ikke i å slå en av favorittene, Kiki Bertens, 7-6 (7-4), 2-6, 7-6 (7-1).

Også den fjerdeseedede Wimbledon-vinner Angelique Kerber måtte se seg utslått. Dominika Cibulkova vant 3-6, 6-3, 6-3. I tillegg slo Aryna Sabalenka 5.-seedede Petra Kvitova 7-5, 6-1, mens sjetteseedede Caroline Garcia tapte for Carla Suarez Navarro. Jelana Ostapenko ble utslått av Maria Sharapova.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788