Naomi Osaka sjarmerte publikum på berømt TV-show

Naomi Osaka fortsatte å vise fram sin unike personlighet og snakket ut om US Open-finalen på The Ellen DeGeneres Show.

Onsdag gjestet den nybakte US Open-vinneren det populære amerikanske talkshowet The Ellen DeGeneres Show. I starten virket 20-åringen litt satt ut, og da Ellen DeGeneres begynte med sine spørsmål svarte hun først:

– Unnskyld, det er så rart å se at du er en ekte person, til latter fra publikum og Ellen DeGeneres.

Fikk trøst
Etter hvert ble Osaka mer varm i trøya. Den japanske tennisspilleren avslørte hva Serena Williams fortalte henne da hun begynte å gråte under seiersseremonien i det publikumet startet med buing.

– Hun sa at hun var stolt av meg, og at jeg måtte vite at publikum ikke buet på meg. Jeg var veldig glad for at hun sa det, forklarte Osaka.

Stortalentet snakket også ut om hvordan hun klarte å holde hodet kaldt da Williams hamret løs på dommeren.

– Når du er ung så lærer at du skal snu deg bort hvis noen får et utbrudd på banen. Det var det jeg gjorde, selv om jeg hadde lyst å snu meg da publikum begynte å lage veldig mye lyd, røpet Osaka.

Michael Jordan
Mot slutten av seansen spurte Ellen DeGeneres om hun hadde en kjendisforelske, og den japanske jenta kom fram til den tidligere basketballspilleren Michael Jordan, noe som etter hvert ble flaut for Osaka.

– Ok. Det er på tide for meg å forlate planeten. Flauhetsskalaen har nådd et kritisk nivå, tvitret Osaka med video av situasjonen under:

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788