Rafael Nadal tennis

Nadal måtte jobbe, Serena overlegen i søsterduellen

Rafael Nadal fikk en tøff kamp i tredje runde av US Open, mens Serena Williams viste hvem som var best i tennis i Williams-familien.

Oppgjøret mellom spanske Nadal og russiske Karen Khachanov, nummer 26 i verden, ble intenst og inneholdt høy kvalitet. Khachanov spilte til tider opp mot sitt aller beste og satte Nadal på en stor prøve. Likevel var det verdenseneren som viste seg å være sterkest. Nadal vant til slutt kampen 5-7, 7-5, 7-6 (9-7), 7-6 (7-3).

– Han er en flott motstander, og det var en tøff situasjon. Det er ting å jobbe med foran den neste runden, sa Nadal etter kampen, som møter Nikoloz Basilashvili i fjerde runde.

Søsterduell
Fredag spilte også Serena og Venus Williams mot hverandre for 30. gang i karrieren. Serena ledet 17-12 internt i duellen fra før av og i tredje runde var det ingen vil om hvem som var best.

– Jeg tror dette er den beste kampen jeg har spilt mot henne. Jeg spilte mye bedre i dag enn hva jeg har gjort etter comebacket, sa Williams.

En annen spiller som imponert var Milos Raonic. Canadieren vant komfortabelt over sveitsiske Stan Wawrinka med 7-6 (8-6), 6-4, 6-3.

– Jeg beveger meg bra. Jeg synes det er en stor del av det. Hvis jeg kan komme i gode posisjoner, kan jeg slå ganske godt. Bevegelse er nøkkelen, da kan jeg gjøre mye med ballen. Jeg kan diktere, og det er det jeg prøver på, sa Raonic etter kampen.

Ingen overraskelser
Ellers i fredagens kamper i tredje runde var det ingen overraskelser. Kaia Kanepi, som slo ut Simona Halep i første runde, fortsatt det gode spillet sitt, og slo ut svenske Rebecca Peterson.

Juan Martin Del Potro spilte sin tredje kamp på rad uten å tape et sett og viser god form.

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788