Malene Helgø snudde til seier

Malene Helgø lå tynt an i kvartfinalen av 15.000-dollarsturneringen i Finland, men sikret avansement.

Malene Helgø lå tynt an i kvartfinalen av 15.000-dollarsturneringen i Finland, men sikret avansement.

Furuset-spilleren er rett og slett i glimrende form om dagen. Helgø har nemlig vunnet 15 av sine 16 kamper på internasjonalt nivå den siste tiden. Det har gitt henne to titler, og nå jakter jenta fra Romerike enda en tittel.

Fredag fikk Helgø derimot ingen god start mot Merel Hoedt, nummer 833 på WTA-rankingen. Den nederlandske spilleren startet kampen best og vant det første settet 6-4. I sett nummer to slo den norske 18-åringen tilbake med 6-2. Mye tydet da på at Helgø gikk mot en ny seier. I sett nummer tre havnet likevel talentet under 2-4, men holdt hodet kaldt og vant kampen med 7-5 i det tredje settet.

Lørdag er det duket for kvartfinale og der er motstander Aleksandra Damaschin, nummer 1043 i verden. 27-åringen har vist god form den siste tiden. Lørdag spiller Helgø også doublefinale med Astrid Wanja Brune Olsen.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788