Casper Ruud
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Casper Ruud møter tysk kjenning i Pullach

19-åringen Casper Ruud møter i en ATP Challenger-turnering en tysk veteran som nordmannen slo for litt over et år siden. Nå jakter unggutten en ny seier.

Denne uken spiller Casper Ruud sin siste turnering før kvalifiseringen til US Open, og det skjer i Challenger-turneringen i tyske Pullach med en total premiepott på 127.000 dollar, i tillegg til at oppholdet blir dekket.

I første runde, som spilles mandag eller tirsdag, venter det tyske hjemmehåpet Tim Pütz. 30-åringen er nummer 296 på ATP-rankingen, men har en besteplassering som nummer 163 fra 2015. Tyskeren har wildcard i hovedturneringen, mens Ruud er sjuendeseedet.

Ruud og Pütz spilte mot hverandre også i fjor. I Challenger-turneringen i Marburg vant Ruud 6-2, 6-7 (4-7), 6-2. Skulle 19-åringen fra Snarøya gå videre venter vinneren i oppgjøret mellom Carlos Berlocq og Goncalo Oliveira. I en eventuell kvartfinale kan nordmannen risikere å møte førsteseedede Jan-Lennard Struff, nummer 56 i verden.

Ettersom turneringen i Tyskland har mer premiepenger enn mange andre Challenger-turneringer, er det også mer poeng å hente.

Casper kan du lese en dyptgående artikkel om i magasinet Tennis-Norge. Det koster 350 kroner for et abonnement på fire utgaver og 89 kroner for enkeltversjon i PDF. Du kan bestille det i skjemaet under eller ved å sende en mail til abonnement@tennis-norge.com

Navn:

E-mail:

Adresse:

Postnummer og poststed:

Abonnement eller antall blad

 

 

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788