Casper Ruud

Casper Ruud ladet opp til første runde på konsert: – Avkobling

Casper Ruud benyttet den amerikanske storbyen New York til det fulle lørdag kveld.

Tenåringen var lørdag på konsert med de verdenskjente artistene Drake og Migos i Madison Square Garden og fikk en god opplevelse.

– Jeg gjorde det litt for å koble av, men også for at det er god underholdning. Drake er en artist jeg liker godt, så det var veldig gøy å få oppleve live, sier Ruud til Tennis-Norge.

Viktig
Musikk er en viktig del av Ruuds liv. Da nordmannen tok seg til semifinalen i ATP 500-turneringen i Rio, hadde unggutten egentlig planer om å dra på konsert med favorittbandet The Weekend og spøkte med det på Twitter.

– Det var litt tilfeldig at Drake var i New York. Jeg har gått glipp av noen konserter jeg har hatt lyst til å dra på tidligere, men denne gangen var det heldigvis min tur, sier Ruud.

19-åringen bruker musikk mye til å få tankene bort fra tennisen.

– Musikk er noe jeg har med meg overalt, og det er noe jeg kobler av med. Jeg synes det er deilig å høre på musikk på flyturer, blant annet, sier Ruud.

– Blir spennende
Mandag er Ruud klar for dyst i første runde av US Open. Da venter Guido Pella. Mens lørdagen ble brukt til både konsert og trening, blir søndagen brukt til å gjøre de siste forberedelsene foran den avgjørende kampen i USA.

– Det har vært gøy så langt, og jeg spilte tre bra matcher i kvalifiseringen. Det er ikke noen selvfølge å ta seg videre, det er mange gode spillere med, men jeg var god når det gjaldt i alle kampene. Nå har jeg hatt noen dager uten kamp, og det blir spennende mandag, forklarer Ruud.

Eurosport Norge viser kampen og sendingen starter klokken 16.30. Selve oppgjøret begynner 17.00.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788