Toni Nadal

Toni Nadal skal holde foredrag i Norge

Suksesstreneren til Rafael Nadal besøker Norge for første gang i september.

Suksesstreneren til Rafael Nadal besøker Norge for første gang i september.

Toni Nadal er onkel og tidligere trener for verdensener Rafael Nadal. 57-åringen regnes som en stor nøkkel bak nevøens suksess på tennisbanen og var trener for spanjolen fra 1990 til 2017.

Nå kommer han til Bergen og en trenerkonferanse i Bergen arrangert av Bergen Tennis Arena og Paradis Tennisklubb. Trener i tennisklubben, Antonio Rivera, og Oscar Barrios, er nøklene bak å få Toni Nadal til Norge.

– Det er et langt vennskap som ligger bak Tonis besøk til Bergen. Vi har bodd på Mallorca i et år fra 2011 til 2012. Både sønnen min Claudio og min kone, Evelyn, ble godt kjent med Nadal-familien i løpet av vår tid på Mallorca, sier Rivera til Tennis-Norge og fortsetter:

– Evelyn har aldri mistet kontakten med Nadal-familien og senest i april var Evelyn og Leyton på besøk på Rafael Nadals akademi på Mallorca. Likevel er det som virkelig ligger bak Tonis besøk til Bergen denne gangen egentlig Oscar Barrios, trener i Paradis. Han har jobbet veldig hardt i lang tid med å få Toni og hele hans familie til Bergen. Toni og Oscar er gode venner, sier Rivera.

Billettene til trenerkonferansen er i salg fra fredag av.

Rafael Nadal tok 16 Grand Slam-titler i løpet av tiden med Toni som trener.

Andre artikler

Støtt Tennis-Norge

Vipps ditt bidrag til 131788