Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email

Svenske senket Brune Olsen i Nederland

Astrid Wanja Brune Olsen klarte ikke å ta seg videre fra andre runde i 15.000-dollarsturneringen i Amstelveen.

Astrid Wanja Brune Olsen klarte ikke å ta seg videre fra andre runde i 15.000-dollarsturneringen i Amstelveen.

Brune Olsen har fullt fokus på tennisen om dagen, og fikk onsdag sin første seier i en hovedrunde på seniornivå siden sommeren 2017. Torsdag var det duket for en ny mulighet for den norske 19-åringen etter seieren mot kvalifiseringsspilleren Kelia Le Bihan på onsdag.

I andre runde i 15.000-dollarsturneringen i Amstelveen ventet svensken Ida Jarlskog (nummer 936 i verden). Den svenske 20-åringen kom til finalen i 15.000-dollarsturneringen i Den Haag forrige uke. Der tapte hun for nordmannen Malene Helgø.

Jarlskog skulle bli en tøff motstander for Brune Olsen i andre runde i Amstelveen. Den norske jenta ble brutt tre ganger, og tapte første sett 2-6 for svensken.

Brune Olsen fikk en god start på andre sett da hun brøt Jarlskog i første game. Da svarte svensken med å bryte Brune Olsen rett tilbake. Den norske jenta hang bedre med i andre sett, men da Jarlskog brøt til 3-5 var det kjørt for Brune Olsen.

Brune Olsen måtte gi tapt i to sett mot Jarlskog med sifrene 2-6, 3-6. Dermed ender turneringsløpet i Amstelveen for det norske talentet for denne gang.

 

 

Andre artikler

Lik Tennis-Norge på Facebook for å holde deg oppdatert.